Bohuš Matuš Lucinka / GALERIE: Bohuš Matuš (46) a jeho těhotná Lucinka (17 ... : Mladá přítelkyně ho pravidelně doprovázela na společenské akce nebo koncerty.

Bohuš Matuš Lucinka / GALERIE: Bohuš Matuš (46) a jeho těhotná Lucinka (17 ... : Mladá přítelkyně ho pravidelně doprovázela na společenské akce nebo koncerty.. Lucinka bude mať onedlho 18 rokov, keď to oslávime, tak sa vezmeme, prezradil svoje plány matuš. Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích. Bohuš matuš (46) a jeho mladá přítelkyně lucie (17) se stanou rodiči. Narozeniny, na nejhezí dárek si vak bude muset jet njaký as pokat. Lucinka (15) bohuše matuše (45) zkolabovala kvůli mazlení!

Svatba s lucinkou v dětském parku bude! Bohuš matuš a jeho výrazně mladší přítelkyně jsou velmi kontroverzním párem. Zpěvák se už v minulosti netajil tím, že by si svou nezletilou lásku chtěl vzít. Bohuš matuš a jeho partnerka lucinka čekají miminko a jedno velké tajemství si hodlají nechat pro bohu matu ped pár dny oslavil 47. Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu.

Bohuš Matuš a Lucinka: ŠOK! Předčasný porod a nevěra ...
Bohuš Matuš a Lucinka: ŠOK! Předčasný porod a nevěra ... from g.denik.cz
Bohuš matuš (47) se ve 46 letech stane poprvé otcem. Zpěvák bohuš matuš (45) se se svou mladičkou přítelkyní lucinkou (16) právě vrátil z dovolené v itálii. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Bohuš má však jednu podmienku. Přátelství s teprve patnáctiletou lucií si bohuš matuš moc neužil. Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu. Z toho pět let jsem. Jejich vztah měl navíc nepěkný konec, dívčina skončila v nemocnici.

Svatba s lucinkou v dětském parku bude!

Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu. Svatba s lucinkou v dětském parku bude! Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. Když lucinka udělá školu, tak já jí udělám další miminko, řekl zpěvák. Ženich pro extra prozradil detaily o vytetovaných vlasech. Svým vztahem způsobili napříč médii velký poprask, a to hlavně kvůli věku lucinky, která je o 29 let mladší než zpěvák. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Lucinka bude mať onedlho 18 rokov, keď to oslávime, tak sa vezmeme, prezradil svoje plány matuš. Lucinka je ve dvacátém týdnu,dodal bohuš matuš. V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta. Bohuš matuš a jeho mladá partnerka lucinka natěšeně očekávají příchod prvního potomka na svět. Bohuš matuš (46) a jeho mladá přítelkyně lucie (17) se stanou rodiči. 18 мин и 30 сек.

V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta. Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. Ženich pro extra prozradil detaily o vytetovaných vlasech. Mezi lidmi se najde mnoho odpůrců jejich vztahu, právě z důvodu velkého věkového rozdílu. Zpěvák bohuš matuš už dva roky randí se svou mladou přítelkyní lucínkou.

Bohuš Matuš o své těhotné Lucince: „Začíná náročné období ...
Bohuš Matuš o své těhotné Lucince: „Začíná náročné období ... from zivot.org
Bohus o tom verejne poskytuje rozhovory. Přátelství s teprve patnáctiletou lucií si bohuš matuš moc neužil. Český zpěvák potvrdil, že cítím se na třicet. Bohuš matuš a jeho partnerka lucinka čekají miminko a jedno velké tajemství si hodlají nechat pro bohu matu ped pár dny oslavil 47. Bohuš matuš a jeho mladá partnerka lucinka natěšeně očekávají příchod prvního potomka na svět. Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. Ale kvůli velmi velkému věkovému rozdílu jsou často kritizováni.

Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem.

„s předchozí přítelkyní nikolkou jsem byl osm let. Zpěvák bohuš matuš se ve svých 47 letech může stát každým dnem otcem. Snažili jsme se během karantény! Zpěvák bohuš matuš (45) se se svou mladičkou přítelkyní lucinkou (16) právě vrátil z dovolené v itálii. 18 мин и 30 сек. V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. „keď si lucinka dokončí školu, spravím jej ďalšie bábätko. The first year was very difficult because it was a shock, and especially because of the tabloid storm. Bohuš matuš a lucinka těsně před porodem: První slova čerstvě plnoleté paní matušové a manželský polibek. Lucinka bude mať onedlho 18 rokov, keď to oslávime, tak sa vezmeme, prezradil svoje plány matuš. Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zpěvák bohuš matuš (45) se se svou mladičkou přítelkyní lucinkou (16) právě vrátil z dovolené v itálii. Bohuš matuš a jeho výrazně mladší přítelkyně jsou velmi kontroverzním párem. Bohuš matuš a jeho partnerka lucinka čekají miminko a jedno velké tajemství si hodlají nechat pro bohu matu ped pár dny oslavil 47. The first year was very difficult because it was a shock, and especially because of the tabloid storm.

Mazlivka Bohuše Matuše zkusila své štěstí jako ...
Mazlivka Bohuše Matuše zkusila své štěstí jako ... from img.cncenter.cz
S předchozí partnerkou nikolou to necítil, ale s lucií je to © poskytovatel: Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Z miminka se tak pár bude. Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x „potěšil! Bohuš matuš (46) a jeho mladá přítelkyně lucie (17) se stanou rodiči. „keď si lucinka dokončí školu, spravím jej ďalšie bábätko. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú.

A v jejich lásce jim rozhodně nikdo nebrání.

V posledních měsících se bohuš matuš (46) poměrně často ukazoval se svou lucinkou. V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. „s předchozí přítelkyní nikolkou jsem byl osm let. Bohuš matuš a jeho partnerka lucinka čekají miminko a jedno velké tajemství si hodlají nechat pro bohu matu ped pár dny oslavil 47. První slova čerstvě plnoleté paní matušové a manželský polibek. Bohuš matuš se s lucinkou vídá od loňska. Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích. Bohuš matuš a jeho výrazně mladší přítelkyně jsou velmi kontroverzním párem. Zpěvák bohuš matuš (45) se se svou mladičkou přítelkyní lucinkou (16) právě vrátil z dovolené v itálii. Zpěvák bohuš matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla lucinka (17): Lucinka (15) bohuše matuše (45) zkolabovala kvůli mazlení! Mezi lidmi se najde mnoho odpůrců jejich vztahu, právě z důvodu velkého věkového rozdílu. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou!

Posting Komentar

0 Komentar